Skip to content

Over Mijn kantoor op zak

Software voor ondernemers door ondernemers

Mijn Kantoor Op Zak is ontstaan in 2012 uit frustratie. Als ondernemers merkten we dat we meer tijd kwijt waren aan het maken van offertes, het opvolgen van klanten en het organiseren van facturatie.

Hierdoor hadden we geen tijd meer om te doen waar we goed in waren: het verkopen van producten. We verloren onze focus en de passie die ons tot ondernemers had gedreven. Voor veel zelfstandigen is de huidige tijd soms uitdagend. Klanten verwachten snel geholpen te worden, vooral met de snelheid van het internet.

Dit was één van onze pijnpunten: we waren te druk bezig en hadden niet altijd de tijd om direct te reageren. Te vaak hoorden we na een terugbel actie: “Sorry, we hebben al met één van uw collega’s gesproken.” Dit moest veranderen! We besloten het internet te gebruiken om snel te reageren en dit te benutten om onze zaak te laten groeien. Het is essentieel om klanten snel en adequaat van de gevraagde informatie te voorzien.

Omdat veel van onze klanten ons ook via het internet vinden en dit vaak het eerste contactmoment is waarop je jezelf als ondernemer kunt presenteren, bedachten we een manier waarop Mijn Kantoor op Zak klanten automatisch kan helpen.

Alles verloopt automatisch.

Maar wij wisten dat het nog beter kon


Met de komst van de mobiele telefoon en snel mobiel internet kwamen we op het idee om deze technologieën te combineren. Met slechts een paar drukken op de knop is het mogelijk om een gepersonaliseerde offerte in de mailbox van uw klant te krijgen, zelfs tijdens het telefoneren. Automatisch ontvangt u een herinnering en een terugbelverzoek in uw Google-agenda. Geen verloren notities meer, waardoor het terugbellen alleen nog maar een kwestie is van het indrukken van het nummer in de herinnering.

Is de klant akkoord? Met slechts vier klikken ligt de bevestiging bij de klant, staat de werkbon klaar voor uw monteur en is de factuur onderweg met een iDEAL-betaallink. Nooit meer wachten op uw geld, maar veilig afgehandeld met betaaldienst Mollie.

Is deze uitleg te snel? Laat ons dit persoonlijk aan u uitleggen. Dit is juist de verandering die ervoor zorgt dat u meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in uw leven.