Over MijnKantoorOpZak

Voor ondernemers, door ondernemers

Mijn Kantoor Op Zak is ontstaan in 2012 uit frustratie. Wij waren als ondernemers meer tijd kwijt aan offertes maken, klanten na bellen en de facturatie op orde krijgen.  Wij hadden geen tijd meer om te doen waar wij goed in waren, het verkopen van producten. Wij verloren onze focus en de passie waarvoor je ondernemer bent geworden.

Voor veel zelfstandige is de tijd waarin we ons nu bevinden soms lastig. Door het internet verwachten klanten snel geholpen te worden. Dit was een van onze knelpunten, te druk bezig en niet de tijd hebben om direct te reageren. Na terugbellen hoorde wij te vaak; sorry wij hebben al een collega van u gesproken.

Daar moest verandering in komen!  Gebruik het internet om ook snel terug te reageren en benut dit om jouw zaak te laten groeien. Belangrijk hierin is, de klant snel en goed te voorzien van de informatie die zij vragen.

Omdat veel van onze klanten ons ook via het  internet vinden. En dit vaak het eerste moment is dat jij als ondernemer je kan presenteren. Bedachten wij een manier dat Mijn Kantoor Op Zak de klant automatisch helpt. Een aanvraag op onze website resulteerde in een offerte in de email box zonder tussenkomst van een medewerker. Alles op de automatische piloot.

Een goed begin

Maar we wisten dat

het nog beter kon

Met de komst van de mobiele telefoon en het snelle mobiele internet. Bracht het ons op het idee om dit te combineren. Met een paar drukken op de knop is het mogelijk om een gepersonaliseerde offerte in de mailbox van uw klant te krijgen, zelfs tijdens het telefoneren.   Automatisch krijgt u een herrinering en een terugbelverzoek in u Google agenda. Geen verloren notities meer, zodat nabellen alleen nog maar een kwestie is door te drukken op het nummer in de herrinering.

Klant akkoord? Vier kliks later ligt de bevestiging bij de klant, staat de werkbon klaar voor u monteur en de factuur is direct onderweg met een IDEAL betaallink.  Nooit meer wachten op u geld, maar veilig afgehandeld met betaaldienst Mollie.

Gaat deze uitleg te snel, laat ons dit persoonlijk aan u uitleggen, dit is juist de verandering die er voor zorgt dat u meer tijd overhoud voor de leuke dingen in uw leven.

5dd670a1a930f90e38be33ff_cowomen-pd5FVvQ9-aY-unsplash-p-1080

VEILIGHEID EN PRIVACY

Top-level beveiliging van jouw gegevens

Jouw gegevens zijn veilig in ons systeem. Betalingen worden verwerkt door Mollie een veilige los staande partij die alle transacties afhandelen.

 

Veel gestelde vragen over ons

Jij hebt vragen, wij de antwoorden