FUNCTIES

Functies die tijd besparen

De grote kracht van Mijnkantooropzak is, dat gegevens éénmalige worden aangemaakt waar en wanneer jij dat wil simpel en éénvoudig. Op de zaak via de desktop versie of wanneer je onderweg bent eenvoudig op je smartphone. Verlies dus geen kostbare tijd en schakel snel met jouw klanten.? Ontdek de functies hieronder.

Relatie

Klantdossiers

Snelle acties en interacties

Dit digitale dossier is de basis van Mijnkantooropzak bekijk hier je bestaande relaties of maak éénvoudig een nieuwe relatie aan.
In één oogopslag en direct binnen handbereik de complete historie inzien op zowel dossier- als relatieniveau. Naast de relatie gegevens vind je hier op relatieniveau alle informatie wanneer het gaat om evt verstuurde offertes, contracten, facturen, bevestigingen en evt afspraken. Al deze informatie wordt nagenoeg automatisch opgeslagen in het digitale dossier.

   Upload jouw klantenbestand

Upload jouw klantenbestand

Eenvoudig een bestaand relatiebestand uploaden zodat je direct aan de slag kan met Mijnkantooropzak.

   Klant toevoegen                  

Klant toevoegen

Gemakkelijk een klant toevoegen met een eigen relatie dossier. Vanuit hier beheer je klanten in een paar klikken. Wil je onderscheid maken tussen klanten? Maak verschillende klantgroepen aan en verdeel je klanten.

     Eigen betaaltermijn instellen

Eigen betaaltermijn instellen

Stel op relatie niveau gemakkelijk een betaaltermijn in, stuur een automatisch incasso verzoek of kopel met een betaalservice zoals Mollie.

Offertes

Offertes

Snel aangemaakt en versturen

Met de offerte wizard maak je snel en gemakkelijk een offerte op maat, wij gebruiken de producten welke gekoppeld staan in Mijnkantooropzak. Daardoor bieden wij de mogelijkheid om door midden van een paar simpele stappen al snel een offerte te maken waar en wanneer jij dat wil.

    Aangemaakt in een paar stappen

Aangemaakt in een paar stappen

Selecteer de relatie of voeg deze direct handmatig in en maak eenvoudig in een paar simpele stappen een offerte op maat.

   Versturen

Versturen

Met een simpele druk op de knop verstuur direct per mail/post de offerte naar de klant.

   Overzicht in één oogopslag

Overzicht in één oogopslag

Waar je ook bent een duidelijk beeld van de verstuurde offertes. Bekijk de status functies zoals verstuurd, geaccordeerd en bekijkvoorbeeld

Slide
Goede support!

Bedankt dat ik weer tijd overhebt voor de leuke dingen. ben een kleine ondernemer maar liep vast tegen diverse administratieve zaken zoals facturen maken dit bleef vaak te lang liggen waardoor ik uiteraard ook later word betaald. nu eenvoudig snel en makkelijk een factuur maken en direct versturen met mijn telefoon TOP. "

Werkt geweldig

Hoe groter ik werd hoe minder tijd ik had voor mijn klanten. Mijn tijd werd opgeslokt door administratie en achter offertes gaan. Nu heb ik weer tijd omdat ik alles kan doen als ik bij de klant ben. Nu hoef ik niet savonds nog achter mijn computer te kruipen

Willem
Erik
Slide
Snel online

Het was wat werk om even de relaties goed te zetten maar met de import zaten ze razendsnel in MKOZ. Daarna konden wij snel offertes maken.

Bespaar geld

Ik kon besparen op mijn personeels kosten. Na installatie van Mijn kantoor op zak vielen er administratieve taken weg.

Lydia
Pieter
previous arrow
next arrow

Werkbonnen

Werkbonnen

Snel en gemakkelijk

De werkbonnen staan gekoppeld aan de opdrachten die er worden gegeven. Wanneer de klant bijvoorbeeld de offerte heeft geaccepteerd word er automatische een werkbon aan gemaakt, welke je kan koppelen aan jouw als gebruiker. Wanneer je werkt met meerder medewerkers dan kunnen deze ook per monteur worden gekoppeld. Deze koppeling geeft je dan de mogelijkheid om digitaal de werkbon te versturen naar je telefoon / Ipad.

    Aanmaken digitale werkbon

Aanmaken digitale werkbon

Maak eenvoudig werkbonnen aan via je telefoon of computer

    De monteur

De monteur

Vink uitgevoerde taken af en vul uitgevoerde werkzaamheden in. Registreer digitaal je gebruikte materialen. Vul een checklists in en maak foto's welke direct gekoppeld worden aan de relatie. Bij gebruikte materialen word er direct een factuur aangemaakt.

    Digitale handtekening

Digtiale handtekening

Laat de werkbon ondertekenen met een digitale handtekening

Facturen

Facturen

Snel aangemaakt en verstuurd

Om betalingen gemakkelijk te ontvangen, is het systeem op diverse mogelijkheden voorbereid. Kies op relatieniveau factuurbasis, de klant zal dan per mail/post een factuur ontvangen met daarbij een betaallink. Wanneer de klant gebruik wil maken van het betaalgemak van een automatische incasso. Stuur dan eenvoudig op relatieniveau een verzoek.

     Snel facturen maken en versturen

Snel facturen maken en versturen

Maar direct je factuur, kies zelf of je een factuur direct vanuit het programma verstuurt als e-factuur of  pdf-bestand, opslaat of print. Altijd en overal beschikbaar via desktop en op je mobiel.

   Automatische herinnering sturen                 

Automatisch herinnering sturen

Wanneer een factuur zijn betaaltermijn is overschreden dan maakt het systeem automatische een eerste en of tweede herinnering aan welke direct of na goedkeuring verstuurd kan worden.

     Koppeling via een betaalservice 

Koppeling via een betaalservice

Om terugkerende betalingen te ontvangen, maken we gebruik van een Mollie.com integratie. Maak een gratis account aan en ontvang betalingen via creditcard, iDeal en 14 andere betaalmethodes.

   Snel en overzichtelijk  

Snel en overzichtelijk

Waar je ook bent een duidelijk overzicht van de openstaande en betaalde facturen zo verlies je niets uit het oog.

Slide
Aanmelden
Probeer het gratis 2 weken uit!
Ontdek zelf de voordelen met onze twee weken proefperiode. Je zal er geen spijt van krijgen.
Door je aan te melden ga je akkoord met onze
Privacybeleid en algemene voorwaarden

Abonnementen

Abonnementen

Ontvang gemakkelijk terugkerende betalingen

Mijnkantooropzak stelt je met deze functie in de gelegenheid om op relatieniveau abonnementen aan te maken wanneer het gaat om terugkerende diensten. Daarna zal dit geheel automatische opgenomen worden is het systeem.

     Snel een abonnement aanmaken

Snel een abonnement aanmaken

Je maakt binnen enkele minuten al een abonnement aan via het dashboard. Kies de facturatie periode, prijs en ingangdatum.

   Terugkerende werkzaamheden

Terugkerende werkzaamheden

Werk je met terugkerende diensten ( abonnementen)? Dan wil je niet steeds handmatig een nieuwe opdracht, werkbon of factuur aanmaken, laat staan de periode handmatig bijhouden. Met abonnementen laat je opdrachten en facturen periodiek automatisch genereren. Zelfs het maken van een afspraak kan geheel digitaal worden ingericht.  Zo beheer je de frequentie, duur, periode en de actie die je uit wil laten voeren.

    Wijzigen of stopzetten

Wijzigen of stopzetten

Een abonnement kan je tussentijds wijzigen. Je kunt abonnementen periodiek terug laten komen of na een aantal keren automatisch laten stoppen ( einddatum ). Is er een tariefverhoging of verandering of wordt er een dienst toegevoegd aan het abonnement? Je bepaalt het zelf. Gebruik je producten en/of diensten waarvan je prijs wijzigt? Je voert de wijzigingen met één selectievakje door op al je abonnementen.